[ Freebies ] Fashion ( Part 1 )

by - Tuesday, August 06, 2013

 

Assalamualaikum . 

Ahh . Feel like wanna flying ~ *BI aku teroknya Saya nak terbang . Haha . Manusia tak da sayap . Naik kapal terbang boleh la . 

Anis nak kasi freebies sikit hari ni . Dah bosan sangat duduk rumah . Tak da banyak benda nak buat pun *Eleh tak banyak la konon , keja sekolah tu duk menimbun dalam bilik . Hampa tengok - tengok la dulu , kalau nak ambil . Tak nak , it's alright . Anis pun bukannya terer sangat buat benda - benda nih . Sekadar mencuba .

Icon : Fashion
Size : 130 x 105


        
 
        
   
        
 
        
 

P/S : Right click untuk dapatkan image url atau kalau hampa nak save gambar di atas . Sorry , tak lawa sangat pun , kan ? 

" I will leave for you , so I will get to hate you . " 
 

You May Also Like

0 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .