Selamat Hari Malaysia & Anis nak pergi berperang !

by - Monday, September 16, 2013


I want my friends totally like above ! 

Assalamualaikum . 

Happy Malaysia's Day ! Sudah 50 tahun Sabah & Sarawak bersama Tanah Semenanjung bersatu dan tubuhnya Malaysia yang sekarang ni . Kita sebagai rakyat Malaysia seharusnya berasa bangga dengan pencapaian negara kita sekarang . Namun , sebarang gejala negatif yang berlaku zaman sekarang tak perlu korang semua nak ikut pulak . OK ? Cukuplah tu PENDAHULUAN . 

YO ? What's up ? PMR is gonna maybe 18 days left . So , saya kat sini dah semakin terasa debarannya namun masih dapat meng-update blog ni . It's okay . Cumanya , saya , Anis Nabilah ingin memohon maaf sekiranya ada sesuatu yang Anis buat tak dapat diterima oleh semua orang . Tolonglah maafkan . Nabi suka , Allah pun suka orang yang memaafkan orang lain . 

Di samping itu , doakan kejayaan Anis dalam PMR . Semoga saya mendapat 9A ! Doakan juga untuk warga Form 3 Al-Irshad yang akan pergi berjuang nanti , 2 Oktober maybe . Ok , doakan yerr ~ Bye . Assalamualaikum . Wait for me . Lepas habis berperang , Anis continue ber-blogging lagi . 

You May Also Like

1 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .