Di Lewat Malam Aku Berceloteh

by - Thursday, November 26, 2015



* Masih tak mampu lelapkan mata ni , adehh 

Assalamualaikum and salam sejahtera .

Ehh jap tengok jap . Alamak !! 1:50 pagi dah ni . Ntah la nak ni semua sebab dah tertidur waktu petang tadi di asrama . Haaaa hari ni hari last kat asrama dan Anis dah selamat sampai rumah dan sebenarnya sekarang ni SPM masih berbaki satu kertas lagi yang belum diambil , iaitu EKONOMI ASAS . Exam tu on Rabu 2 Dis depan . Almost a week la cuti . By the way , dah alang alang tak mampu nak tidor ni , bosan jugak kalau tak buat apa . So, baik share something walaupun tak da faedah sangat nya pun . Saja nak share akan satu boy band yang diminati almost 3 years .

Mula - mula , waktu Form3 dulu , selalu jugak luangkan masa dengan kengkawan tengok tv waktu hujung minggu di asrama bersama - sama :) Takkan lupa masa tu , seronok nya tak sama seperti menonton tv di rumah sengsorang . Dan seperti biasa la , hari Ahad 10.30 pagi sampai 12.00 tengah hari kami mesti serbu bilik tv untuk tengok MCountdown , walaupun tahu tu episod ulangan . Well, most of us tak da astro pun nak tengok channel tu kat rumah :(

Satu hari , ada satu group style la jugak dance dia , but kitorang hanya tahu namanya saja , VIXX , ada comeback dengan lagu HYDE .


Hah , konsep lagu tu lebih kurang macam seseorang yang ada dua identiti dalam diri dia , sama ada baik ataupun jahat , dan orang tu pun macam susah nak kekalkan personaliti yang mana satu . Sekejap baik sekejap jahat , ish ish ish .... tapi waktu tu serius suka gila tengok salah sorang member dia , leader group VIXX , nampak sangat berkarisma walaupun dia a bit tan compared dengan the other .

 *ni la N , leader of VIXX

But now , lepas dah kenal lama dengan group VIXX barulah tahu perangai diorang ni macam mana , selalu suka kacau , ejek N sebab N hitam . Dalam group ni ada 6 member actually , start with leader iaitu N , dan ahli - ahli yang lain , main vocal Leo & Ken . Kemudian , vocal line , Hyuk (juga yg bongsu dlm group ni) dan tak lupa Hongbin yang putih melepak + handsome sangat tu , dan lastly Ravi yang berjawatan rapper dan dia jugak lah yang selalu hasilkan lagu - lagu yang best sangat untuk VIXX . 

Baru - baru ni VIXX ada comeback lagi , dan seperti konsep yang dibawakan akan menarik perhatian semua yang bergelar STARLIGHT *nama peminat VIXX* mahupun tidak . Kreatif sangat koreografer daripada syarikat Jellyfish Entertainment ni . hohoho . Lagu VIXX yang baru bertajuk Chained Up . Tak mampu nak mengulas apa - apa tentang lagu ni sebab baru nak pi tengok walaupun music video dah released maybe 3 minggu lepas kot ? Tapi diorang dah win 3 / 4 kali dah untuk lagu Chained Up ni . Wahhh tahniah VIXX !! Nah tengoklah gambar - gambar diorang ni , tak mampu nak tempah diorang nak tunjuk korang semua . 

LEO 

N 

KEN 

RAVI 

HYUK

HONGBIN

*Sorry la rambut diorang memang poyo kesemuanya , nak tengok diaorang smart , kena la tengok live*
*Yg image awal entry sebenarnya gambar HYUK THE MAKNAE*




Let's sleep ~

You May Also Like

0 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .