Dan Dirimu Pula Yang Keempat

by - Thursday, December 24, 2015

 

Hihihi korang rasa tertipu ke dengan entry sebelum ni ? Sorry a lot ;(  Kali ni Anis nak jawab 10 soalan dari adik kita yang dikenali sebagai Sab ni ;D Jom tengok soalan apa yang dia nak tanya ni 

1) Favorite blog?
 Semua blog yang Anis follow semua nya favourite I tau ^^

2) Apa pandangan awak tentang blog sab?
Simple gila tapi ada aura cute dia sebab ada warna pink-pink gitu sebab Sab memang suka pink , pastu ada muka Kyungsoo yang innocent pulak dekat sidebar + header , memang style , kemas pulak tu blog dia , tak serabut dengan benda pelik-pelik , pastu cepat loading , itu yang paling terbaik ^^

3) Selalu active blog pukul berapa?
Tak boleh nak khususkan pukul berapa , tapi di sebelah malam la selalunya :D kenape ? nak datang tegur ke ? >///////<

4) Ambil aliran/kos apa?
Aliran akaun dekat sekolah , memang inilah yang terbaik dan berkenan di jiwa , Alhamdulillah !

5) Describe yourself?
I'm always laughing till nobody knows I'm hurt inside too T>T

6) What the last thing you bought?
Girlish stuff , I mean some make-ups such as Silky Girl's lip gloss ^^ love its colour

7) What is your middle name?
I don't know the meaning of middle name *mehh im 17 but still can't understand* My name is Anis Nabilah , and I guess my middle name is Nabilah and my father's name gonna be the last name . Isn't it ? Hahahahahahhah

8) When was the last time you cried?
24 December 2015 , because I'm watching a film around 10 o'clock in the night .

9) Are you in relationship?
I'm in relationship with Allah , Rasulullah , family , teachers and friends .

10 ) Have you ever been out of the country, if so how many times?
Nope , I'm never been to overseas before .


P/S : I'm done answering ^^ Please correct my own mistake :D

You May Also Like

4 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. Kita geng .. sama sama bdk akaun

    ReplyDelete
  2. hehehhe yeyyy ina pun selalu bukak blog time malam jugak tau :)

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .