Jatuh Cinta Lagi U Ollllssss

by - Friday, December 04, 2015

 

Assalamualaikum & salam sejahtera

Should I say good night ? aihh kang korang semua masok tido pulak TT_TT tolong jangan !! Nampak tak tajuk atas tu ? HOT kan tajuk tuhhhh ? *HOT la sangat*

Siapa kat sini yang langsung tak pernah jatuh cinta , angkat tangan ! Ehh jangan tipu tak angkat pulak . I dah pasang CCTV depan laptop , desktop , phone hampa semua nahhhh :P 

*Ehh dia ni tadi kata tajuk panas meletup kebabom HOT sangat , pastu benda apa pulak dia dok mengarut* Mesti korang dah panas tu nak tahu sangat apa yang aku nak tulis ni kan ? Sebelum tu , sesiapa yang memang benci betul dengan irama K-POP ke , apa ke , baik anda klik 'X' ja . Takut nanti sakit hati ja , kan ... 

JOM !!! SIAPAKAH YANG BUAT KITA JATUH HATI ITU ???? 


*yg hujung tu lelaki jugak bukan girls ye*
SEVENTEEN ^^

Aishhh nama group ja SEVENTEEN , member ada 13 orang , haaa memang banyak lagi daripada SUPER JUNIOR :O Entah la macam mana boleh mula untuk minat akan group ni . Tapi yang pastinya memang kawan kawan punya angkara la semua ini . By that time , SPM baru ja nak mula around lagi 4 days kot , kawan kawan yang sangat PULUN study cakap yang diorang nak rest kejap , so they decide nak watch Weekly Idol ^^ *sapa la yg tak kenal dgn Doni & Coni Ahjussi tu*

Time tu pulak petang , mata memang dah nak tertutup , dah tak larat nak menghadap buku buku semua tu . So , join la dalam 10 minit tengok Weekly Idol Seventeen punya episod . First time tengok , ingat , cam , dan suka terus kat S.Coups ;*

 

*both of them are S.COUPS*

Sapa yang tak jatuh bila nampak si S.Coups yang mukanya macam kebudak-budakkan lagi ^^ asal senyum je nampak gusi sekali melting tau tak hihihihi ;) After that , kenal sikit sikit ngan member yang lain , sebab kawan kawan satu dorm memang dah gila terok dah minat Seventeen ni . Pada hari ini , aku akui diorang ni memang lawak habis ahhh , tapi masih tak mampu nak cam kesemuanya . Yang macam pemes pemes pemes pemes tu kenal la , Hoshi , Vernon , DK , paling kenal SENGKUANG a.k.a SEUNGKWAN , tak lupa yang paling macam perempuan tu namanya JEONGHAN

Kalau tak silap Seventeen ada lagu baru tapi aku tak sempat lagi nak pi terjah tambahkan viewers . Sabor je la ~ Ahh baru ja pi skodeng , rupanya lagu tu feat ngan AILEE entitled 'Q&A' . 

Sedikit sedutan MV : *tgk la sampai melting ye*

 

 

 

 

 

Tu la episod jatuh cinta nya ^^




P/S : Maaf buat korang semua tertanya - tanya maaf juga taguk entry dah macam apa gi juga penggunaan perkataan 'aku' dalam entry , terpaksa guna sebab dah tahu nak bahasakan diri ni apa maaf sekali lagi ye semua

You May Also Like

2 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. Are you sure "He's" a girl . If his a man I said wow . He's already surpass a lot of woman in this world . Haha . Yaa They're good looking indeed *I'm Jealous . damn it . Haha = ( Syamsid Blog ) -

    ReplyDelete
    Replies
    1. What are you trying to say ? I just cant understand

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .