Please Support Our New Shop [HAMABEADSSTUFF]

by - Monday, December 07, 2015

http://instagram.com/hamabeadsstuff 

Assalamualaikum dan salam sejahtera , 

 Selamat petang everyone , setelah sekian lama berbincang dan kami adik beradik , me and KAK NGAH , kitorang setuju untuk memulakan business acewwaahh business secara kecil - kecilan la ni . Jadi , kami dah mula beroperasi pada hari ini , ISNIN 7 DIsember 2015 ;) 

Apa la yang dijual tu ? 

*this is what we called HAMABEADS*

Apa yang kami berdua jual adalah berasaskan BEADS ni laaa , macam - macam boleh dibuat dengan beads ni , tapi yang paling famous kitorang akan buat beads ni jadi EARPHONE HOLDER . Memang nak tunjuk gambar kat korang semua , kalau - kalau ada yang berminat kan , tapi tak sempat nak snap . Jadi , korang tunggulah dalam entry yang seterusnya , insyaAllah Anis akan post ya ataupun korang boleh la pergi skodeng kitorang punya HAMABEADS INSTAGRAM . Antara ciptaan lain yang boleh dibuat dari BEADS ni , ahh macam kerongsang ka , boleh jugak nak buat jadi phone cover , tapi bab cover phone kam berdua tak pertimbangkan lagi nak buat atau tidak . Tapi sesiapa nak tempah buat key chain ka menggunakan BEADS ni , maybe kitorang boleh buat ye :}

Anyway , support la kitorang :) Follow la kitorang punya IG untuk HAMABEADS tu . Sekian , terima kasih

*sebagai contoh*


 

You May Also Like

1 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. akak, nk kita review tak? free. saje sbb tgh bosan. klau nk ckp ngn kita kat blog kita :)

    http://messarah.blogspot.com/

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .