Speechless #1

by - Saturday, January 02, 2016



Assalamualaikum dan salam sejahtera , 

Lamanya tak blogging , sebab tak da di rumah beberapa hari lepas , dan line phone pun slow sgt nak bukak data sbb nak jenguk blog pun tak mampu , nak . Tapi , bila dah balik pun , tak tahu nak update apa - apa kat sini , cuma Anis nak ucapkan 


" SELAMAT MENJADI TUA ! DARI TAHUN SEBELUMNYA :D " 

You May Also Like

9 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. huwargh!!!!! tak mau tua!!!
    huhuhu T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar umur tua , tapi muka awet muda :3

      Delete
  2. umur sy dah masuk angka 2,lagilah tua rasanya hahaha . ingatkan post ni nak cerita pasal junho hahaha :P

    ReplyDelete
  3. scya dah twenty series tp orang selalu ingat primary school student lagi haha

    ReplyDelete
  4. ehh kite tak tua lagi, tunggu birthday kita baru kita tua satu angka. heheh selamat tahun baru, semoga tahun ni akan jadi lebih baik drpd tahun sebelumnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah :) lakukan yg terbaik , mesti semua jadi :D

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .