You're Now 26

by - Monday, January 25, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera , 


Selamat tengah hari semua ^^ Hari ni dah masuk 25 Januari 2016 . Tapi tiap-tiap hari yang berlalu sebelum ni sama ja , nothing special happened . Today pun sama lahhh , another day that suits for me to mereput >.< 

Just today , I just wanna wish HAPPY BIRTHDAY TO YOU , LEE JUNHO from 2PM band . Now , , dia dah 26 tahun , beza lebih kurang 8 tahun dengan I . Well , not so far the differences of our age , boleh pulak dulu zaman form one , berangan kalau lah mamat ni terbuka hati dia masuk Islam , and I'll be his wife perghh kiranya dia la menantu paling segak dalam kampung kahkahkah :D Seriously , Anis suka gila berangan ~~ And I think semuanya takkan menjadi apa - apa melainkan kita berusaha ! Kalau tak hanya mampu jadi Minah Jenin





Kalaulah satu hari nanti , boleh tengok dia pakai baju Melayu beserta songkok , mesti smart gila ^^ Berangan lagi deh ==' Yang bagus nya mamat ni tahu masak , banyak duit tau ~ Korang kena tengok rumah dia , series mewah , pencinta kucing just like me but not so much sebab tak boleh bela pun seekor kat rumah sebab asma :( Dan dia ni sangat tekun , fokus dalam setiap benda yang dia buat , kalau boleh nak semua jadi perfect . So , korang boleh dengar la hasil lagu-lagu yang dia buat sendiri .  Best ^^ 

Dia pulak ada cakap yang dia nak wife dia seorang yang suka akan budak-budak , so nanti boleh la jaga anak-anak dia dengan baik , I think Junho wants many children compared dengan orang lain yang mostly cuma ada 1-2 anak , paling banyak pun 3 orang . Quite aneh sebab diorang memang tak da masalah pun dengan ekonomi , tapi orang Korea sangat pentingkan bab pelajaran buat anak-anak diorang, jadi kalau anak ramai , mungkin terabai barangkali daripada tumpuan ibu bapa . 

Last but not least , Anis jealous gila tengok Adam Park yang sekarang dah famous kat ig tu , his mom Malaysian and his Dad Korean , and Adam sangat comel , terlampau comel ^^ Haha besar nanti tak tau la lagi , yo ~ But , Adam membesarlah dan jadi orang yang berguna , jangan jadi handsome ja tapi apa pun tarak guna , nanti semua orang tak suka . 

You May Also Like

2 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .