Pemenang Segmen Pencarian Bloglist by LE.JH

by - Tuesday, February 09, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Segmen sudah pun berakhir , guys ^^ Sebelum tu , ucapan terima kasih banyak-banyak yang sudi turut serta dalam segmen kecil-kecilan yang Anis adakan ni , almaklumlah blogger baru nak up ~ Hehehehe bukan macam korang yang memang dah ada nama tersendiri dalam dunia blogging ni , kan :) So , haritu Anis tak cakap pun berapa orang yang Anis akan pilih untuk tersenarai sebagai BLOGLIST di blog ni . Jadi keputusannya sudah pun dibuat . Dalam seramai 50 orang yang menyertai , Anis akan pilih 15 orang melalui random :D Jangan marah ye bagi yang kurang bernasib baik , takpa , Anis still akan sokong blog korang and be active tegur-menegur , blogwalking kat blog korang semua tau ! 

So , let's see pakcik random tu berkenan kat nombor siapa ? Jeng jeng jeng .



 26. http://sigadisberkacamata.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

14. http://bebelanecah.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

34. http://tomodachilavendra.blogspot.com/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

41. http://mashumashmello.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html


 7. http://raizahstory.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

6. http://adlynishere.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

9. http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

20. http://www.aimisyahirah.com/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html


 19. http://atelophobia-me.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

4. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

23. http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

15. http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html


8. http://machrysanthemumtea.blogspot.my/2016/01/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

35. http://beehaazman19.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html

44. http://frrhnd.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-by-lejh.html


 Bagi yang kurang bernasib baik , jangan risau ^^ Anda boleh menyertai lagi buat tahun depan punya edisi tau ! Bagi yang memang bertuah sebab pak cik random tu pilih , tahniah ! So , welcome ~ Blog korang akan dijadikan bloglist sepanjang 2016 :) Let's work hard :O

You May Also Like

13 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. Tahniah untuk semua pemenang. !

    ReplyDelete
  2. terima kasih cik :) tahniah untuk semua.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah,thanks Anis,harap dapat menang tiap2 tahun hu~

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. tak sangka tersenarai jugak dalam bloglist awak! Saya letak blog awak dalam bloglist saya jugak^^ terima kasih yeee:)

    ReplyDelete
  5. tahniah pada semua pemenang~ :D

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua banyak-banyak dah meriahkan segmen kecil-kecilan ni :) nanti kalau ada kesempatan dan rezeki lebih , kite buat giveaway pulak :D

    ReplyDelete
  7. Wah, tahniah dekat semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang :) tiada rezeki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe boleh join lagi tahun depan :)

      Delete
  9. wah tahniah kepada semua.
    and to you too sebab berjaya buat segmen ni ^^

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. Terima kasih :)

    Visit blog saya ; http://mashumashmello.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Terima kasih kerana mempercayai blog saya untuk berada di bloglist awak :)

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .