Speechless #2

by - Tuesday, February 02, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Wah nak drive ? Lesen pun tak ada lagi . InsyaAllah 23 Februari ni Anis akan pergi test JPJ and please pray for the best of me . Rasa takut pun ada ==' 

You May Also Like

7 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. All the best! Okay tu.. bawa rileks ja! ^^

    ReplyDelete
  2. Rilex je. Insha Allah senang, dulu masa saya amik pun nebes juga, tapi bila dah start belajar tu, syok pulak :D


    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. a aaa , syok la jugak bila dah reti skit bawak :) cuma nervous nk ddk sebelah jpj

      Delete
  3. teringat pulak dgn test jpj dulu. erhh tak nak ingat dah T_T hahaha goodluck. jgn nervous sgt,nanti nak pegang stereng pun bergegar :P hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm kena kontrol bebanyak ni kalau tak bergegar stereng smpai tercabut susah pulak :P

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .