Yeay Watermark Baru Uollllsssss

by - Friday, February 05, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Hip hip hip hoorayyy ^^ Gembiranya harini , macam Taehyung a.k.a V kat atas tu :D Harini saya dapat memiliki handphone macam V jugak  watermark baru ~ Guess who is it gives to me for free ? First , let see the watermark first ^^ 


Emm nampak tak ? Kalau tak , klik lagi supaya gambar Jin ni bertukar jadi Hulk . I like the watermark sebab simple and now baru la rasa blog ni macam official aku yang punya hahahahaha 

A big thanks to my sister , BEEHA . You can visit her blog and ask for her help to make something for you with a low fee . 

You May Also Like

5 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. SINGGAH PETANG ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. cantiknya watermark baru awak :)

    ReplyDelete
  3. comel! nak buat jugak... tp aku x kretif sangat =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. no org yang buatkan :) apa kata pergi je tempah kat dia --> http://beehaazman19.blogspot.my

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .