Big Bad Wolf Is Coming AGAINNNNN !!!

by - Friday, March 11, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Sebagai penduduk Kepala Batas , Pulau Pinang , sudah semestinya Anis akan serbu Big Bad Wolf pada kali ini ! Tak sangka Uncle Wolf I tu nak datang kembali dekat sini , rasa macam kejap je pergi join Bid Bad Wolf Book Sale ni tahun lepas 24 September - 4 October . That time , I bought around 8 books so far and there's a lot more for my big sis and that not so little boy . Ingatkan dekat RM300 spend untuk buku-buku tu saja , terlupa pulak yang kat sini kan diskaun daripada 75% - 95% so , total semuanya dalam RM180 lebih sahaja . Sangat berpuas hati sebab dah lama sangat simpan hajat nak beli novel BI banyak-banyak but tak jadi sebab kat lain mahal-mahal belako . 

Jadi , sesiapa yang dekat and got some free time , jom kita pergi beramai-ramai . Buat yang rasa nak pergi borong buku banyak-banyak tapi duit masih ciput , baik simpan daripada hari ini :3 

You May Also Like

0 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .