Penantian Beberapa Hariku

by - Wednesday, March 09, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

Ohhh yebaaa yebaaaa !! Setelah hampir beberapa hari aku menunggu barang yang ku beli secara online telah pun sampai dengan selamatnya di rumah . Walaupun ini bukanlah kali pertama aku membeli barang secara dalam talian , tapi rasa tak shaaabarrrr dia tu sama ja sebab risau kalau dia tak tahu alamat pulak jenuh cekk ! Anis jugak pernah beli baby I secara online . Aip aipp beli baby ? Mai sini nak tunjuk baby tu sapa 

This is mahhh baby tau ! Korang nak satu ? Check this ig @instax_royalshop !!


Tu yang dibeli tahun lepas guna my own money sebab tahu dah kalau mintak abah yang belikan , confirm tak dapat sebab waktu PMR tu abah dah hadiahkan sebijik Samsung NX2000 for me in white . 

Ehh ehhh aku dah melalut merata ni , padahal nak cakap pasal barang yang beli online tuh ! Maaf ye ~ Ok , sebenarnya bila dah habis sekolah , Anis ada banyak masa sangat yang terluang pastu kadang kadang bukak youtube , seronok pulak tengok unnie unnie Korea buat tutorial gaya diorang makeup , jadi kerana itulah Anis rasa nak beli satu diorang punya powder . Pastu pulak dekat ig akhir akhir ini banyak pulak IG shop yang sell Korean product follow , and diorang pun dah banyak follower dah . Scroll feed Ig shop tu and found what I really want 
*Missha Magic Cushion SPF 50+* Check their ig @snow.orchids

Nanti kalau Anis dah guna , boleh lah buatkan review ~~ Okay guys ni je pun yang nak diberitahu , mintak maaf melalut banyak je -,- 

You May Also Like

11 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. yeahh , I got this one too just now! ^^ Hahhhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEBAB KITA KAN DUDUK SERUMAH :3

      Delete
  2. seronok kan tunggu brg smpai..kak shaz pun mcm tu.. rasa dapt hadiah pulak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. acewahh rsa mcm nk dpt hadiah kan btoi3 :3

      Delete
  3. yanie ada warna putih heeee

    ReplyDelete
  4. kan? walaupun dh berkali2 beli brg online tapi rasa excited tu perghhh haha berkali2 check tracking kat poslaju! hahahaha powder kan? banyak tak? i mean besar tak? sorry i don't know anything about benda2 gini haha tapi macm pernah je nampak product ni.

    ReplyDelete
  5. wahhh suka barang korean gak nti nk folo ig tu

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. nnti kak fieyqa dapatkan satu tau ! jgn la nangis2 ni :3

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .