When Guys Wears Makeup

by - Monday, March 07, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

*baekhyun , can you leave that and play with me*

Hai guys ^^ dah lama bebenor tak update ! Entahlah rasa malas + speechless + no good idea so takde lagi new entry . But that's not the major factor why I'm not updating my blog , this week was so hectic macam - macam benda yang nak kena disiapkan . And hari ni pun sebenarnya rasa malas sangat nak buat karangan kat sini , tapi takkan la nak biarkan traffic blog lengang je tiap-tiap masa so kena jugak rajinkan diri meng-hupdate -,-

So , korang ada pernah nampak tak bila geng lelaki ni pakai makeup ? *please say yessss i do dengan suara yg paling gedik* selalunya lelaki yang bermakeup ni adalah golongan artis , ye lah nanti bila on screen muka macam tongkang pecah , sapa yang nak tengok ==' And satu lagi golongan , mat nyah ! Wauu kadang - kadang aku yang terkesima sebab diorang kebanyakan lebih pandai makeup berbanding aku ni, nama ja perempuan , bila put on makeup , serabai :3 

hohoho , so aku seronok je tengok orang lain pakai makeup :D

Jom baik aku layan abang-abang got ceben ni pakai lip stick huehuehue 

*got ceben's leader , JB*

*oldest one , Mark*

*apa yg kau buat tu , Junior ?*

*habislah imej kau , Youngjae*

*kau thorrbaekkk , Bambam* 

*Least member I fav for , Yugyeom*


You May Also Like

15 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. mark still nampak handsome >.< but youngjae hahahaha i cannot T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la nk kta apa dah kat youngjae tu :3

      Delete
  2. hahahaha.. ni yang Weekly idol tu ke? lipstik bambam ngan junior pekat sgt.. lain macam jadinya... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kot? anis tak tgk lg episod tu

      Delete
  3. mark look professional tho haha youngjaeee hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahahhaa youngjaeee!
    i love JB :)

    ReplyDelete
  5. hahaha... xtau nak tulis apa bila baca entry ni...just nak gelak...hahahahaha
    like got ceben cikit2...tp like bambam banyak2

    ReplyDelete
  6. merahnyaaa mak ngahhhh takut iteww hahahaha

    ReplyDelete
  7. yes i do ! * tak gedik but excited* im so insucure with 'mat yah' bcos their make up are superb !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan , nmpk la skill diorang bila pakai makeup huhu -.-

      Delete
  8. Saya pun suka yugyeom! comelnye.. hahaha

    ReplyDelete
  9. bila laki pakai make up memang cantik habis. Lelagi si Mark tu, aduh kulit dah lah flawless licin je T.T jealous kita yang perempuan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol sgt2 jealous gila sbb diorang punya kulit lagi flawless :3

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .