Who Is Your Bias by Sarah

by - Friday, March 11, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Wuhuu thank you a lot my dear Raizah for the tagging ^^ Oh yeah I'm a K-Poppers >.< So let's see the rules first ! 

RULES

  • 5 Fav Boys Group
  • 5 Fav Girls Group
  • 10 Bias
  • reason why you love your ultimate bias
  • add the banner to your entry
  • Tag 2 more kpoppers so they can answer this
  • can update in english or malay

Here I am everyone ; 

5 FAV BOYS GROUP
  • 2PM (JYP Ent)
  • VIXX (Jellyfish Ent)
  • Bangtan Boys (Big Hit Ent)
  • Got7 (JYP Ent)
  • Infinite (Wollim & SM Ent)
5 FAV GIRLS GROUP 
  • Girls' Day (Dream Tea Ent / LOEN)
  • AOA (FNC Ent)
  • Twice (JYP Ent)
  • APink (Cube Ent)
  • G Friend (Source Music *not really sure*)
10 BIAS 
  • Junho (2PM)
  • Hongbin (VIXX)
  • Woohyun (Infinite)
  • Hong Jong Hyun 
  • Kim Kyu Jong (SS301) 
  • Jimin (AOA)
  • Jimin (Bangtan Boys)
  • Tzuyu (Twice)
  • Bomi (APink)
  • Rain 

My ultimate bias is Lee Jun Ho from 2PM . I guess there's no HOTTEST *a fan name of 2PM* here . Memang lah zaman sekarang banyak sangat group baru and muda-muda belaka gitu , so ramai jugak yang macam tak pandang sangat abang-abang sado 2PM ni haaa ! It's okay la but sad for me sebab diorang yang talented gila sebagai penyanyi , penulis lirik , komposer hebat ni tak mampu nak melawan new rookie yang lawak , gila-gila tu , segak sebab muda . Poor 2PM . I'm not saying that 2PM being abandoned terus sebab diorang ni selalu pergi aktif kat Japan sebab peminat sana lebih banyak kot ? I'm quite sad sebab tak dapat nak tengok performance 2PM kat KBS Song Festival 2015 sebab diorang tak setanding group lain yang lebih menyerlah buat tahun itu :( 

Nak kite tag awak #1  #2


You May Also Like

7 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. junho? haha kalau sy pulak minat dgn wooyoung since dia masuk dlm we got married dulu2 haha lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp , dah lama minat dia ^^ dia charming la ngn smiley eye dia :3

      Delete
  2. hehe. wooyoung & taecyeon best... =D love all the time

    ReplyDelete
  3. thank you for joining.. well i agree to stan "old boys" haha.. i personally love old groups more than new group

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuh. lagu2 dulu mcm lagi best je. hahhahaha

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .