Best IG Shop Selling Korean Cosmetic !

by - Tuesday, April 12, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

*there's a lot more* 

Annyeong ~ Good evening everybody ! Please anyone , help me ! I'm into these product right now , I cant get off my eyes stalking a few IG shop that selling this kind of product . I'm not really wearing makeup and stuff like that , but I do have makeup *tengah tunggu masa nak expired je ni* but ! Suka betul stalk Ig shop diorang ni sebab they not selling only cosmetic but they sell a variety of skincare products . Right now , I'm searching for something that can minimize my pores and tightening it . 

So guys , let's stalking berjemaah gitu ;

  • @kims_beautybox 
  • @happiebubbles 
  • @korean_venustas

  • @personal_shopper_4u


I'm telling you this is not a paid review ! This is 100% based on my view :) Korang boleh lah skodeng IG shop yang kat atas ni semua dan bandingkan harga barang yang korang nak beli tu mungkin ? Sebab certain barang kedai A lebih murah dari B . Ada pulak yang barang kat kedai B lagi murah daripada barang A . Cumanya @korean_venustas tu kebanyakkan barang dia memang mahal daripada kedai lain tak tahulah kenapa , tapi lagi tiga kedai tu diorang ada pembekal barangan yang memang orang Korea ^^

Anis suka bertanya banyak benda kat kedai @kims_beautybox tu sebab promoter dia ramah sangat dan tak kisah la kita nak tanya banyak mana sekalipun walau tak beli barangan kedai dia , huahuahua

P/S : nnti kalau korang ada beli apa-apa , gitau lah ye :P 

You May Also Like

11 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. uyooo, opi tak tahan tengok barang shooping online ni ^__^ lagi2 barang dari Korea, lagi opi suka. huhuhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu kak opi >.< tak leh tahan suka btol tgk barang2 korea ni phh tidak duitku :3

      Delete
    2. hahahaha, samala kitaa, duit tak adooo T____T usha je mampu

      Delete
  2. Kims_beautybox tengah buat special price untuk Laneige two tone lip bar.. Lawa gila yg no.4 tu.. Adlin tgh pujuk mama belanja benda tu huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh tu lah anis dok usha jugak tpi tak mampu nak beli TT____TT

      Delete
  3. sy pun tngah cari produk untuk kecilkan pores. tapi jarang jugak jumpa yg mmg berkesan. habis lah duit kalau tgk barang2 tu hahaha tak dapat nak kawal nafsu -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha btol2 , kalau tak tahan nafsu habislah duit tu melayang banyak2 T__T

      Delete
  4. nak try usha laa,thanks share,biasa beli brg skin care dekat hermo website je :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ohh ya ? hihihi ye sama - sama :)

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .