Got To Move !

by - Tuesday, May 17, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahera ,


Hai korang ! Rindu lah ~ Acewahh . DUSH *tumbuk muka sendiri* Nahh ambik kau Anis ! Dulu masa banyak masa free tak nak selalu update blog ! *bukan tak nak , ada ja idea tapi malas bebenor nak menaip* Sekarang bila dah result UPU dah keluar kelmarin , macam nak tercekik sudu pulak rasa sebab hari kena daftar adalah 24 MEI 2016 , yakni Selasa minggu hadapan . So , I can say that I will be rarely here updating new entry , blogwalking and shouting on your cbox and else . Hoping all of you never neglect my bloggie here TT_TT Do visit as usual pleasssse :) 

Bila ada masa saja, Anis akan update apa-apa nanti >.< *huh belagak busy mengalah org phd* Siapa orang Melaka ? Sila komen tempat apa yang menarik di negeri korang ni ! ;3 

You May Also Like

18 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. wahh tahniah! :D ehh dulu kita masuk kos sama and tempat sama juga dengan awak ni :D

    ReplyDelete
  2. Congrats anis!! Dah nak dekat tarikh pendaftaran ni.. good luck tau~ :D

    ReplyDelete
  3. Waa tahniah :) Saya dapat uum~~ Sama la daftar 24 Mei jugak.

    ReplyDelete
  4. tahniah aniss! belajar elok-elok nanti :)

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah anis! all the best for your studies :D

    ReplyDelete
  6. Congratulation Anis..(",)..Alhamdulillah..Belajar rajin-rajin tau..Semoga urusan dipermudahkan..Aminnnnn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya trima kasih :) insyaAllah anis akan study sungguh-sungguh ^^

      Delete
  7. Congrats! Belajar rajin-rajin. Rindu masa Diploma dulu belajar bisness :)

    ReplyDelete
  8. congrats and all the best! jarang lah update nanti sbb busy :)

    ReplyDelete
  9. congrets! all the best for your future. Belajar rajin2 yer, hehe

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .