Heading Back !

by - Saturday, June 04, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Selamat tengahari you olllssss ! InsyaAllah , kejap lagi dalam pukul 3 petang , Anis dah nak start bertolak dari rumah nak balik Melaka , actually kelas start hari Selasa depan , but balik awal sebab banyak tempat nak menyinggah ni . Mula-mula malam ni ada family gathering sikit dekat Ipoh , then esok katanya ada misi nak beli baju raya la pulak kat awang awang kat rumah ni , *there's my brother* fuhh , then Isnin la gerak pi balik UiTM ku itu . 

Sekejap ja seminggu cuti dah habis , masa zaman sekarang cepat bebenor berlalu , tak sempat nak throw back ~ huehuehuehue Ok nonsense . Arhhhhh , rasa nak gila ni entalah why . You ollssss tunggu lah nanti Anis update lagi ye ! Ada 2-3 entry yang Anis dah tulis half way lah , masih tersimpan rapi dalam draft , dan tak tahu bila nak habiskan entry tu , nanti hujung minggu bila ada kelapangan Anis akan publish , so stay tune ! Annyeong guys !

You May Also Like

1 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. take care ! Goodluck final nnti. hehe Salam uitm dihatiku :D

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .