I'm On Train Right Now !

by - Sunday, July 03, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Yeayyy ! I'm on cloud nine ~~ Akhirnya , setelah 4 minggu kuliah di UiTM Alor Gajah , Melaka . Kini, tibalah masanya untuk diriku pulang ke kampung , ke rumah , ke tempat asal diriku ini . Should be more grateful , since I'm just studying in Melaka , not overseas compared to my big sister , which is in America right now . She must be more sad than me since she can't meet with our maktok . Setakat Anis yang kat Melaka ni selalu empangan pecah bila teringat kat maktok , lagi la yang cik kak yang jauh bebenor tu . 

Sekarang dah 9 malam , maknanya dah hampir sejam ETS Anis daripad KL Central bergerak , entah lah sekarang ni ada kat mana , dah malam , gelap aja semuanya . Semoga diriku sampai Butterworth dalam keadaan selamat sejahtera. Selamat malam semua ! Selamat menghabiskan ibadah puasa , dah tinggal dua hari je lagi , make sure jangan ingat nak raya saja nahh 

You May Also Like

9 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

  1. Singgah sebelum raya. Ain nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin. Tersalah komen, tersuka komen, tersibuk komen dan banyak lagi ter harap diampunkan :) Selamat pulang ke kampung halaman, Semoga selamat pergi dan balik,
    Pemilik blog theathra.blogspot.my
    Ain Athirah binti Anuar

    ReplyDelete
  2. wahhh dalam train pun sempat update blog! hehehe semoga selamat sampai :)

    ReplyDelete
  3. wahh cayalahh dlm train sempat update.. hebak!hebak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat sgt2 sebab drpd kl central-butterworth dlm 4 jam baru nak sampai

      Delete
  4. singgah nak wish selamat hari raya sambil isi tabung raya =)

    ReplyDelete
  5. Haha terbalik pulak kita. Nad ni pulak dari Butterworth nak balik Selangor haha. Eh Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .