Ku Pulang Pada Hari Raya Haji

by - Friday, September 09, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Hai guys ! Ahhh it's been a long time I'm missing , not updating anything here . bukanlah hidup sebagai seorang budak diploma adalah terlalu sibuk , tapi kat sana langsung tak punya kemudahan wi-fi di kolej , kalau ada nak guna broadband sendiri pun , Ya Allah slow bukan main .. and that's why lah Anis hanya menyepi , teringin dan teringat macam ada banyak benda yang boleh diupdate tapi tu lah rasa macam malas nak taip .

Nasib baiklah seminggu ni bermula daripada hari ni, Jumaat 9 September 2016 ni sampailah 18 September 2016 , saya cuti ! Mungkin bolehlah Anis update satu dua entry untuk lepaskan gian .. ==' *entah-entah duduk kat rumah layan drama Korea ja budak Anis ni*

Konklusinya , ku ingin kesempatan ini juga ingin mengucapakan Selamat Hari Raya Aidiladha . Nanti kita tengok lembu mana yang nak dikorbankan hehehehehe :} hihihi saya suka makan daging ~~~

You May Also Like

3 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .