Review | Fruit Of The Earth Aloe Vera 100% Gel

by - Thursday, April 20, 2017

 

Assalamualaikum and hi to non-muslim ^^

Hari ni Anis nak share dengan semua yang mungkin ada masalah dengan bibir kering atau kulit berbelang (sebab burn, terdedah kepada matahari) . Selama sebulan jugak Anis sapu gel ni dekat bibir sebab bibir Anis sangat terlampau kering, sampai merekah berdarah. Waktu tu rasa malu sangat nak berhadapan dengan orang sebab bibir Anis nampak pelik sangat , dan la kembang ! Eiiii -.-

Anis start pakai ni pun sebab classmate recommend kan , dia punya bibir pun selalu kering sebab pakai lipstick yang matte , jadi dia akan sapukan dulu sebelum pakai .

Ingredients : Aloe Vera Gel, Triethanolamine, Carbomer, DMDM Hydantoin, Diazolidinyl Urea, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate.

Gel ni memang 100% pure gel. No colour added. Seperti tertera di botol , 'Moisturiser for Sunburn and Dry Skin' . Gel ni jugak fragrance free, so dia memang tak akan ada bauan yang pelik. Lepas sapu je kat bibir, terus rasa effect dia yang menyejukkan.


For this product , I give 

/ 10

You May Also Like

0 PEOPLE WITH HIGH ORDER THINKING SKILL

What's your idea or thought ? Share with me ;)