Sunday, June 02, 2019

Summary of Life #May2019

May. Already end. Now dah masuk bulan yang last for first half of 2019, cepat betul kan masa berlalu zaman sekarang ni 😢  ...
Monday, May 27, 2019

A Washi Tape Maniac

Hello hello long time no see guys ! I'm happy to be here ❤ While everyone gone to taraweh, tapi aku sorang tinggal kat rumah nak sia...
Sunday, April 28, 2019

Apa Yang Best Dekat Phuket ?

Best kan kalau dapat melancong ni sebenarnya, tapi kalau rasa tak mampu nak ke Europe pergi Thailand pun best 👀 Kali ni Anis nak story...
Saturday, March 02, 2019

Starts the Degree's journey

Hey guys! Long time no see, even on last semester break I didn't post hehehe walhal gambar yang nak disertakan dalam blog post pun d...
Powered by Blogger.