Monday, November 30, 2015

Lost Stars

Assalamualaikum and salam sejahtera ;  Dah berapa ni post untuk pagi ni sahaja . Maaf . Ni semua gara gara tak boleh ada kat rumah...
Monday, November 30, 2015

Chained Up by VIXX

    Assalamualaikum dan salam sejahtera ^^ Just nak share lagi satu my favourite song for now ; - VIXX ' Chained UP ' Watc...
Monday, November 30, 2015

Baru lima minit tu tau dak

Assalamualaikum and salam sejahtera ,  Selamat pagi korang ;) Almost 8 a.m now ^^ Gembiranya pagi ni , kejap lagi nak pergi asrama...
Sunday, November 29, 2015

Huh Who Are You Dear ?

  Assalamualaikum and salam sejahtera ;) EHHH ! Sapa mamat handsome yang sedang perhatikan aku ni ? Tak pernah tengok sebelum n...
Thursday, November 26, 2015

Di Lewat Malam Aku Berceloteh

* Masih tak mampu lelapkan mata ni , adehh  Assalamualaikum and salam sejahtera . Ehh jap tengok jap . Alamak !! 1:50 pagi ...
Friday, November 20, 2015

Hi long time no see

  Assalamualaikum ,  Good evening . Mehh , lamanya tak update something on this blog , pejam celik pejam celik dah dua tahun . Masih...
Powered by Blogger.