Kau Orang Yang Ketiga

Thursday, December 24, 2015
 

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Wow apa tu ? Tajuk bunyinya hangat *tangan dah mula mengipas muka* Korang dah tak sabar ke nak baca ni ?  Nak tahu cerita selanjutnya ? Haa cepat angguk ! Ok ? Dah buat macam Anis suruh ? Jom kita terjah . 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Macam ni lah ceritanya , Anis nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada Qila sebab sudi tag saya ^^ Ni nak jawab lah pertanyaan Qila tu , tak da kena mengena dengan sesiapa pun yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal dunia . Tajuk aje sebegitu sebab Qila ni adalah orang yang ketiga tag Anis untuk jawab soalan yang diciptakannya ;D hehe (\Y/)

1. watching movies or listening to music?
Listening to music ^^ sebab nak habiskan dengar satu lagu dalam 3 minit je kalau nak bandingkan bila tengok movie . 
2. a country you really wanna go travel to, and why.
Korea maybe sebab gaya hidup diorang yang kelihatan urban dan totally my style of living ; actually Anis suka negara diorang punya landskap seriously every part of it nampak lawa ja tak macam Malaysia sampah aje merata alam =='


3. apa yang menarik about blog stuff ni yang buat you nak berblog?
Dapat edit blog ikut suka hati nak warna apa , nak nampak ala-ala matured ke comel - comel gitu :D pastu kat blog ni , macam-macam boleh di kongsikan dengan semua orang . Ye lah kan , nak masuk pidato , syarahan , public speaking tak da keyakinan nak talk dengan bagus sekali , baik bagi talk kat blog aje xoxo 
4. top 3 most played songs on your iTunes, or phone, or mana-mana je la?
Monodrama cover by Seungkwan & DK [ Seventeen's member ] , Love Yourself [ JB ] , Crow Tit [ BTS ]
5. any scary experiences? cerita la sikit haha
Ada scary experience tapi rasanya tak boleh cerita sebab dah tak nak ingat masa silam . maaf . 
6. tosai or roti canai? hahahaha
Sedap lagi tosai :D


7. are you good at playing music instruments? if yes, what is it?
Tak pandai pun nak main mana-mana instrument , tapi kalau setakat main yang getah banyak-banyak kat kotak tisu tu boleh la 
8. are you good at maths? just asking.
Alhamdulillah , tak pernah fail exam . 

9. your favourite band, or solo artist.
Always my favorite band ever , Day6 consists of 6 handsome member and each of them can play music instruments really well especially my Won Pil . Day6 is under JYP Entertainment .


10. to eat or to sleep?
It's better to eat at least dapat merasa masakan yang sedap-sedap . 


P/S : Tak mampu nak tag orang lain lepas ni . Sorry sangat sangat :(

2 comments:

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.