Sunday, March 27, 2016

Segmen Auto Blogger Malaysia

Assalamualaikum dan salam sejahtera , | Klik banner untuk join , thank you <3 |  Apa tunggu lagi ? Jom kita join ramai-ramai...
Sunday, March 27, 2016

K-Drama | Memory

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Memory is of the dramas I'm watching right now . Even tough a lot of people think this is q...
Monday, March 21, 2016

Legend Is Back !

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Jeng jeng jeng your man is back ! I've been waiting for their reunited as SS501 but I know i...
Sunday, March 20, 2016

I Got An Award !

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Alhamdulillah harini Anis menang top 5 blog terkemas yang dianjurkan oeh adik Zulfa ni :) Th...
Friday, March 18, 2016

Serius Macam Jakun

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Hi guys ! Don't you been missing mehh ? Okay tak pe lah kalau tak rindu , tapi aku rindu nak...
Friday, March 11, 2016

Who Is Your Bias by Sarah

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Wuhuu thank you a lot my dear Raizah for the tagging ^^ Oh yeah I'm a K-Poppers >.<...
Thursday, March 10, 2016

Call You Bae

Assalamualaikum dan salam sejahtera , ㅅ.ㅅ Can I call you my bae ? :3 . Herggghh dah asyik nak ulang words tu sebab lagu baru yang k...
Wednesday, March 09, 2016

Penantian Beberapa Hariku

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Ohhh yebaaa yebaaaa !! Setelah hampir beberapa hari aku menunggu barang yang ku beli secara onlin...
Monday, March 07, 2016

When Guys Wears Makeup

Assalamualaikum dan salam sejahtera , *baekhyun , can you leave that and play with me* Hai guys ^^ dah lama bebenor tak update ! ...
Tuesday, March 01, 2016

5 Things I Hate The Most

Assalamualaikum dan salam sejahtera , RULES:  Buat satu entry bertajuk 5 THINGS I HATE MOST berserta gambar di atas dan list lima b...
Tuesday, March 01, 2016

Akhirnya ! Aku Dah Balas Dendam

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Setelah 10 hari tak berstory mory ngan korang semua , tiba-tiba buat comeback dengan tajuk ma...
Powered by Blogger.