Legend Is Back !

Monday, March 21, 2016
Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Jeng jeng jeng your man is back ! I've been waiting for their reunited as SS501 but I know it's quite hard to be . Daripada berlima bawah DSP Entertainment , lepas tamat kontrak , diorang berpecah membawa haluan masing-masing , tapi yang Anis tahu 2 daripada 5 anggota asal menyambung kontrak diorang di bawah syarikat B2M Entertainment , yang lagi bertiga tu entah lah . Almost a month already since their comeback ~~

At first , I thought my friend just kidding saying that my first bias is having their comeback with a catchy tune but emotional track entitled 'PAIN' . Their music video was launched on 16 Feb . Kalau dicampur tolak , masuk harini , dah sebulan 5 hari music video tu dah dalam Youtube di bawah channel CI ENT .

Sadis nya ramai orang sekarang yang tak tahu akan latar belakang mamat bertiga ni dulu yang memang mengempakkan industri muzik di Korea dan mereka ni jugalah yang boleh dikatakan antara group awal yang membuatkan rakyat Malaysia mengenali dengan lebih ramai artis mereka hmmm . Nowadays , mostly K-Poppers tahu apa ? EXO . BTS . SEVENTEEN . Ye dok ? You guys should listen to our senior first . *I called them pakcik memandangkan umur diorang dah 30-31 tahun ni*


Hope you guys enjoy their new song ^^

6 comments:

  1. awal-awal masa minat kpop tahun 2009, SS501 ni lah antara top group bias. Lepas tu bila dapat tahu diorang disband, serious sedih gila. T.T nak sangat tengok ot5 sesama buat comeback, lepas tu nyanyi lagu lama diorg

    ReplyDelete
    Replies
    1. btoi masa tahun tu knal ss501 jugak :) pastu mcm tak caya ja tahun 2010 diorang disband huhuhu skrg kadang2 still dok karok lagu depa tu hihi

      Delete
    2. i do update about them in my first entry haha. btw i'm addict to their song

      Delete
    3. kann quite addicted nak dgr tiap2 hari :)

      Delete
  2. hehe saya kenal kpop agak lambat so bolehlah katakan saya ni antara peminat generasi pelapis depa XD no worries saya still research group2 yang dulu2 ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha keep searching ^^ diorang best :D

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.