Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA

Saturday, March 12, 2016
Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

*klik banner kalau mahu turut serta*

First and foremost , thanks for our sis Tashira and Athirah for tagging me :) Rasa macam tak layak je nak join memandangkan blog macam apa lagi , serabai je mata ni tengok berbanding dengan bloggers yang sekian lama wujud dalam dunia ni plus plus blog diorang cute , kemas teratur lah semua . Tapi , tak salah mencuba , kan ! Korang pun jom la join ~~ syarat-syarat penyertaan pun senang aje nak ikutkan . 

For my kata-kata hikmat gitu , this 


Saya tag awak pulak ye 1 - 2 - 3 - 4 - 5

6 comments:

  1. terima kasih join .. blog awak cantik!! sya suka ton warna blog awak... hehe, good luck..

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama. .semoga berjaya ya :D

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.