Hadiah Giveaway Bersama Mak Long Arrived Home !

Wednesday, April 13, 2016
Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Jeng jeng jeng ! Hadiah giveaway dah sampai kelmarin :) Thank you sis Rrai ^^ Kelmarin terkejut betul tiba-tiba tok tanya "Hang beli apa pulak ni kak chik ?" . Pastu mula lah fikir rasanya tak ada apa pun lepas beli tudung haritu *nampak tak saya mmg peng-shopping online je*


*sweet betul siap ada surat cinta*


Alhamdulillah , hadiah yang kak Rrai bagi ni memang berguna for me . A lot ! Sehelai t-shirt putih lengan pendek menjadi pilihan ku untuk dipakai setiap hari memandangkan sekarang ni cuaca panas tak suka aihh pakai baju lengan panjang , rimas , panas sangat -.-  Pastu , dapat pulak penanda buku ! Ohh that's great ^^ memandangkan Anis baru beli beberapa buku daripada Big Bad Wolf dan semua masih menunggu giliran untuk dibaca *well , saya ni pemalas jugak bab-bab nak membaca ni , tapi suka gila buku*

Thank you sejuta lima ratus tujuh puluh tiga ratus ribu kali to kak Rrai <3 muah muah muah

6 comments:

  1. Replies
    1. mestilah , kak rrai yang bagi <3

      Delete
  2. hehe alhamdulillah dah sampai.. harap awak suka dgn hadiah tak seberapa tu hehe. nak kasi cekelet takut cair pulak hahaha. Tq join my GA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak leh nak kasi cekelat :3 suka suka suka brg yg kak rrai bagi tu <3

      Delete
  3. Haha sama lah kita, suka gila dengan buku (boleh insane sekejap kalau masuk kedai buku haha) tapi tak tahu bila nak start baca buku tu semua XD

    ReplyDelete
  4. seronoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.