Happy Shopping With ZALORA !

Sunday, April 03, 2016
Assalamualaikum dan salam sejahtera ,

*miss me?*

Fuhhh , fuhhh , fuhhhh ! Hampir bersawang dah blog ni , setelah sekian lama tak update dengan entry baru , sorry guys ! I'd been busy for this week , oh yeah kena pergi sekolah for raptai lagi apa lah pastu kawan-kawan ajak hangout lagi , memang tak menyempat la nak online update story bagai *alasan je ni weyh* 

Since Anis accept lamaran daripada ZALORA haritu , and yes I got a voucher that worth RM50 ! Ohh tunggu apa lagi rakyat jelata sekalian , inilah masa yang ku tunggu untuk menebus sesuatu yang dah lama dah geram nak beli tapi malas nak pakai duit sendiri haha ==' Seriously , tak sampai pun seminggu lepas dapat voucher tu terus I purchase barang yang nak sangat tu , erghhh sila boleh belah perangai tak sabar aku tu ~

Jom tengok barang apa yang dah lama simpan dalam wishlist nak beli tu ?!!


While another one is also a watch ! OMO ~~


Oh I admit that I really love watches ~~ Sebab tu lah orang terdekat selalu pesan jangan bazir duit beli benda yang dah ada , and yes memang dah ada seutas jam yang abah belikan , tapi jam tu dah lama sangat guna daripada umur 14 lagi , sekarang dah 18 tahun , that's why Anis nyampah beli jam mahal ! TAK BOLEH NAK TUKAR SELALU :( 

Sekarang no one can oppose me because I got this using a gift voucher , cuma kena tambah RM8 sebab shipping cost yang terlebih daripada voucher RM50 tu , it's okay mehhh since ZALORA had offer their service , Cash On Delivery <3

Packaging yang dah selamat sampai kat rumah , minggu lepas ? tak ingat dah exactly tarikh sampai 

*dibalut dengan elok , penuh angin tu*

*this one in blue colour*

*while this one in beige*

Thanks a lot ZALORA Team for giving me this voucher , see , I dah guna dengan sebaik mungkin ni , untuk tengok masa , sebab masa itu berharga macam DUIT ~

19 comments:

  1. Replies
    1. mcam tuan baru ni hahahha *gediknya*

      Delete
  2. alahai saya pun hantu jam jugak XD teehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hnatu jam takpe , jgn hantu raya sudah ~~~ :3

      Delete
  3. omg comelnyaa jam kitty tuuu *O*

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom beli harga promosi rm19 skrg :D

      Delete
  4. sy pn sama gak haha lepas dapat voucher tu tunggu apalagi mmg pergi serbu laman web zalora ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan3 , tunggu lagi ? mmg tak lah ~~

      Delete
  5. cutenye kucing tu..


    tapi jam yg awk beli pun cute jugak =)

    ReplyDelete
  6. cantik jam :* nanti pakai kat tangan gambar lah, nak tengok ;)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum semua,

    Cantik hasil 'tangkapan' Anis @ Zalora.. Shopping di Zalora boleh jadi addicted.. Bahaya! Asyik nak membeli saja.. Pantang browse, niat sesaja tengok pastu terbeli. Adoi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha btol tu tak boleh btol tgk smua ni rsa nak beli ja kesemua :O

      Delete
  8. Cantiknya jam cats stud tu. Lepas ni boleh stalk zaloraaaa..

    ReplyDelete
  9. Anis!!!! Yang cutesy cat tu my gosh lawa gilaaa... sumpah lawa. Why are you doing this to me T.T Okay masa untuk stalk zalora hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha habislah ~~ jom shopping cepat !

      Delete
  10. cantik jam yang kedua tu.. macam nak masuk wishlist je nie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk jangan tak masuk hahahhaa

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.