I'm On Train Right Now !

Sunday, July 03, 2016
Assalamualaikum dan salam sejahtera ,


Yeayyy ! I'm on cloud nine ~~ Akhirnya , setelah 4 minggu kuliah di UiTM Alor Gajah , Melaka . Kini, tibalah masanya untuk diriku pulang ke kampung , ke rumah , ke tempat asal diriku ini . Should be more grateful , since I'm just studying in Melaka , not overseas compared to my big sister , which is in America right now . She must be more sad than me since she can't meet with our maktok . Setakat Anis yang kat Melaka ni selalu empangan pecah bila teringat kat maktok , lagi la yang cik kak yang jauh bebenor tu . 

Sekarang dah 9 malam , maknanya dah hampir sejam ETS Anis daripad KL Central bergerak , entah lah sekarang ni ada kat mana , dah malam , gelap aja semuanya . Semoga diriku sampai Butterworth dalam keadaan selamat sejahtera. Selamat malam semua ! Selamat menghabiskan ibadah puasa , dah tinggal dua hari je lagi , make sure jangan ingat nak raya saja nahh 

9 comments:

  1. Singgah sebelum raya. Ain nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin. Tersalah komen, tersuka komen, tersibuk komen dan banyak lagi ter harap diampunkan :) Selamat pulang ke kampung halaman, Semoga selamat pergi dan balik,
    Pemilik blog theathra.blogspot.my
    Ain Athirah binti Anuar

    ReplyDelete
  2. wahhh dalam train pun sempat update blog! hehehe semoga selamat sampai :)

    ReplyDelete
  3. wahh cayalahh dlm train sempat update.. hebak!hebak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat sgt2 sebab drpd kl central-butterworth dlm 4 jam baru nak sampai

      Delete
  4. singgah nak wish selamat hari raya sambil isi tabung raya =)

    ReplyDelete
  5. Haha terbalik pulak kita. Nad ni pulak dari Butterworth nak balik Selangor haha. Eh Selamat Hari Raya!

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.