K-Drama | Go Ho's Starry Night

Tuesday, November 15, 2016

Salam guys . 

Another drama I'd been watched this holiday . Pada mulanya , langsung tak perasan Kwon Yuri dalam drama ni , sebab tak pernah pun ambil tahu pasal member Girls Generation ni . Well , I don't really like those from SM Entertainment . *saya tak racist, cuma hati ni tak berkenan sangat*

Main cast

Supporting cast



Go Ho ni bekerja di syarikat pengiklanan agak lama dah tapi managernya , Kang Tae Ho ni tak pernah langsung nak puji atau cakap elok-elok dengan dia . Go Ho meluat sangat dengan manager dia sorang ni . Tak lama kemudian , Manager Kang minta Go Ho ditukarkan ke Team B yang akan diketuai oleh manager baru iaitu Kwang Ji Hoo . Malang betul bagi Go Ho sebab Manager Hwang tu adalah ex-boyfriend dia dulu , yang tinggalkan dia tanpa bagitahu sebab kenapa dia nak break . Makin konflik cerita cinta si Go Ho ni bila hampir semua staff lelaki dekat syarikat tu jatuh cinta dekat dia termasuk la sekali Manager Kang a.k.a madman . Lastly , siapa yang Go Ho ni suka ?

*Manager Team A , Kang Tae Ho*

*Go Ho*

*Manager Team B , Hwang Ji Hoon*

*Junior dalam Team A , Oh Jung Min*

*Jangan anggap madman tak pandai nak sweet*

*Salah sorang staff yang jatuh hati dekat Go Ho jugak*

*Akhirnya dengan siapa Go Ho bahagia ?*

2 comments:

  1. Kim Young-kwang ~~~ macam nak kena tengok jugak je. tapi final dah nak dekat. nampaknya kena download laah dulu.

    tengok tak cerita sweet stranger ? Kim Young-kwang jugak berlakon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa anis tak start tgk lagi sebab takut nanti dah naik sem baru dok teringat episod yang tak sempat nak tgk tu ~~ sbb tu tunggu dia habis dulu , nnti download buat stok hehehehe

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.