Friday, February 19, 2016

25 Things That Make Me Happy

The Rules Create a new post + Insert the theme picture above List 25 things that make you happy most of the time (it can be in any...
Monday, February 15, 2016

Beauty Tips by Nano White

Assalamualaikm dan salam sejahtera , Harini Anis nak share kan dengan korang beberapa tips untuk maintain cantik gitu ~ Huahuahua >....
Saturday, February 13, 2016

[TUTORIAL] Blockquote & Hover #1

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Jom ^^ Anis nak share kan tutorial macam Anis punya blockquote , bila korang halakan cursor d...
Friday, February 12, 2016

K-Drama | Noble , My Love

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Yeah korang , dah berapa lama dah marathon drama Korea ni , tapi hari ni baru ada kesempatan ...
Thursday, February 11, 2016

Segmen Bloglist NrlSyazwana

Assalamualaikum dan salam sejahtera , Wajib  follow blog ini (akan di-check) Follow Instagram  nrlsyazwana  (maaf batak >//&l...
Powered by Blogger.