2 Weeks Of Third Sem & DNA

Thursday, September 21, 2017

Guys ! I'm back πŸ‘€ Setelah hampir tiga minggu ? menghilangkan diri , rindukah anda terhadap saya ? πŸ‘ŠπŸ‘Š perasaan . 

Lagi 3 minggu kena stay sini sebelum cuti mid sem which is a whole week holiday plus minus jumaat sebelumnya cuti ulang tahun kelahiran YDPN Melaka starting from 13th to 22th of October . Hahaha nampak gaya boleh sambut birthday diri sendiri dekat rumah , nanti nak suruh mak buatkan kek coklat 😘

Apa yang Anis buat 2 minggu kat sini ? The answer is sesuaikan diri dengan koleh yang baharu, sebelum ni pelajar sem 1&2 ditempatkan dekat kolej yang baru dibina. Tapi, sekarang dah besar *batuk batuk* kenalah mengalah sebab kolej lawa untuk adik-adik yang baru masuk ni. Ye la kan first impression bagi orang-orang yang baru masuk ni kena la gempak takkan nak campak mereka semua kat kolej yang lama + kurang lawa ini. 😐 

Hari masuk mendaftar tak tahu la perasaan apa yang Anis rasa , terkejut sedih semua ada sebab jauh sangat dengan kawan-kawan yang lain, kolej pulak dapat yang paling jauh dengan semua benda kecuali fakulti, kelebihan dia tak perlu jalan jauh, but still kolej yang sekarang Anis duduk ni lah paling banyak cerita yang entah ku tak mahu ingat nanti asyik terbayang. Bagi yang baca thread dia kat Twitter, you may know.

Paling πŸ’’πŸ’’, why BTS why ! Masa kita sibuk dengan nak study lah dia nak buat comeback pun, pastu kan ada pulak orang hantar clip clip video pendek dekat Twitter scene lawak diorang dekat variety show yang akan on air esok (Sabtu 22 Sept) haishh makin buat aku tak senang duduk. Abah dah pesan broadband abah ni kak chik on bila nak buat kerja je tau ! Jangan nak bukak tengok video kat youtube or wherever nanti kuota habis tak sampai sebulan guna. Jadi, hanya mampu update blog sahaja nampa gayanya dengan broadband ini. *rasa macam aku sorang still using broadband, because everyone else guna portable wifi sekarang*

Kesimpulan, saya boleh belanja gambar gambar Abangtan sahaja πŸ˜†πŸ˜πŸ˜Ž





Don't fall in love with that guy with blue hair , he's mine ! 

23 comments:

  1. BTS punya comeback kali ni memang lit kan hahaha and all the best in your third sem! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhh semestinya ! dalam sehari dah 20juta lebih <3 and thanks :D

      Delete
  2. Best of luck for your third semester and I am an Army too!

    ReplyDelete
  3. kolej fatimah? Hahaha it was fine actually, dont think too much

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp i dont really trust that ghost story but yeahh dont really like the surrounding here :(

      Delete
  4. hi. btw if you are free you can join my bloglist search. hihi :)
    http://www.nabilmalek.com/2017/09/bloglist-search.html

    ReplyDelete
  5. Taehyung is sooo handsome. Suka sangat lagu dalam album love yourself ni. Tapi nak beli album tu kenapaa lah sungguh mahal. BTW good luck for third sem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa awak , nanti bila dah beli entah entah muncul perasaan membazir pulak =='

      Delete
  6. Haven't get a chance to listen to BTS' new song but I heard that they got good reviews.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tooooo much good reviews ! they achieved more than 20mil in a day (views on youtube)

      Delete
  7. Yay! Also an ARMY here. xD Dah lah bias kita sama. Hahaha

    ieyra h. | beauty blog

    ReplyDelete
  8. All the best with your studies.. :D

    ReplyDelete
  9. good luck on your studies! oh and DNA is another great song from them ;)

    ReplyDelete
  10. Good luck! I watched BTS on Knowing Brother and dem Jin is handsome

    ReplyDelete
  11. Hahaha tapi untunglah ada broadband, aka ni nak guna wifi je kena pegi kedai kopi tapi alhamdulillah dapat jugak tgk BTS in Knowing Brothers hahahah

    ReplyDelete
  12. jealously dua orang yang atas ni dah tgk bts dalam knowing brothers TT_TT

    ReplyDelete
  13. Hye Anis. saya baru follow sini. selamat berkenalan ya

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.