Last Week Of Classes

Thursday, December 21, 2017

So long I did not post anything here so hi guys ✋ This is the last yeahh the 14th weeks of classes and assignments. Too busy busying myself 😂 ada kerja banyak itu lumrah pelajar dan tak perlu lah nak kecoh sangat ye dok 😙 

Right now only one report left that needed to be sent and after that I should start read and do some exercises because the first paper of final exam is on 4th January next year 🙋 *wah ada masa setahun tu kalau nak study* 😆

Tak tau lah apa yang patut di bebelkan memandangkan lama sudah tak menaip, tapi alhamdulillah jari ni masih lagi suka menari atas keyboard 😀 Ingat baru lah nak mula 'lagha' tapi tak tau jugak nak mula daripada mana sebab rasa nak tengok drama, tapi list drama yang tak tengok tu pun panjang gak 😰

Oh yaaa dua tiga hari lepas kecoh isu Jonghyun SHINee dah pergi daripada dunia ni. Mula-mula macam tak nak percaya, tapi lepas kenyataan official dah keluar, memang kena terima lah. #sayabukanyangmeraungtu  Rasa macam tak percaya sebab selama ni pernah dengar orang yang tak famous and rakyat biasa ja yang selalu bunuh diri, tuptup member boy band yang famous pulak yang terlibat dengan kes ni memang susah la nak believe. Jonghyun pulak on camera tak pernah nampak dia tak senyum, tapi ya lah kita tak tahu apa yang dia tengah rasa semua 😿

Semoga kes ini dapat dikurangkan di masa akan datang . bye .

12 comments:

  1. Goodluck for your final! All the best!

    ReplyDelete
  2. shinee is my most fav band. this is too sad and hard to believe

    ReplyDelete
  3. sini takde study week, semalam last class minggu depan start paper :')

    ReplyDelete
  4. Long time no see you Anis!! Yup, same condition as me right now. Study week tapi masih lagha..

    Gooluck for your final anyway!! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha siapa lah yang akan betul2 manfaatkan masa study week tu dgn study :3

      Delete
  5. Good luck for your finals :)

    ReplyDelete
  6. Goodluck for your finals!
    Yeap masa dapat tau pasal Jonghyun tu, sedih sangat ;'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! yeahh mmg sedih tapi harap2 takda lg kes yg sama berlaku buat kali kedua :(

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.