Nano White Fresh Gel Cleanser

Sunday, January 28, 2018

Good evening ! Harini nak review tentang Nano White Fresh Gel Cleanser setelah sekian lama post ni dekat draft section almost 7 months I guess ๐Ÿ˜…

This is how it looks like
Since post yang Anis buat pasal Nano White Fresh on December 2015 kalau tak silap, post tu lah yang dah berjasa dalam menaikkan jumlah pageview blog Anis ni. Untuk post tu sahaja setakat hari ni dah lebih kurang 74,000 page views.

Product : Nano White Fresh Gel Cleanser (100mโ„“)
Price : RM 15.90
Claims :

  • Contain Bursting Micro Beads which deeply cleanses away impurities
  • Remove excessive oil without over drying
  • Leaves skin feeling clean, fresh and radiant complexion
  • Suitable for all skin type even for oily skin
Anis purchase this one sebab dia cakap this gel cleanser memang boleh dengan semua skin types. Tapi malangnya it doesn't works on my skin, getting worse lagi adalah. Maka, lebih kurang 25% jugak daripada botol dah terpakai, sebab rasa sayang kalau nak biar macam tu je. Tapi lebih baik sayang kulit anda daripada sayang wang ringgit anda. Wang boleh dicari ganti, muka anda ? Nak ganti ngan apa kalau dah rosak ๐Ÿ‘€

These are the effects and ingredients they used in Nano White Fresh Gel Cleanser ๐Ÿ’”

Click this image for a clearer figure
You guys can see it right ? Even Nano White claims they create this product for those yang having oily skin type, but those with dry skin pun boleh pakai sebab bahan-bahan dia okay ๐Ÿ‘ cuma dia jadi problem on my skin sebab kulit saya ini yang agak sensitif ๐Ÿ™‡

Click this image for a clearer figure
What happen to me after using this ?

  • Makin banyak jerawat yang timbul
  • Kawasan pipi jadi kemerahan 
  • Kulit rasa tegang 
  • Saya jadi bengang dengan produk ini ๐Ÿ˜’
  • Saya rasa menyesal sebab tukar daripada foam cleanser ke gel cleanser ni ๐Ÿ˜ฃ foam cleanser nano white fresh works wonderful on my skin ๐Ÿ’—
Pesanan ringkas : 

Jangan terpedaya dengan iklan serta condition rakan-rakan anda. Yes, they might have the same skin type with you but it doesn't mean that product they use also suitable for your skin , okay ๐Ÿ’ชdo some research baru nanti tak kecewa ๐Ÿ’ข

This is an honest review from me . Sekian, wassalam ๐Ÿ‘พ Oh ya lupa nak cakap , my skin type is combination but it always tend to dry even the T-zone waktu zaman try this gel cleanser. But, now goodbye to dry skin . It is a normal combination skin for now

5 comments:

  1. ั€hรขn phแป‘i chีฝng cฦฐ romะฐn plaza

    ReplyDelete
  2. Thank you for this
    It really helps me
    I just want to say thank you very much again. I'm really afraid to use Malaysian face products. Ever since my hada labo face wash is empty, my mom by this for me. I recommend you to use cetaphil, hada labo or korean skin care products. I also use sebamed as my face cleanser. And make sure the ph level of you face products is natural wich is at 7.

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome :)
      also, thank you so much for the recommendations ^^

      Delete
  3. It's suitable for dry skin ? I'm afraid to use this but i dah terbeli this cleanser

    ReplyDelete
    Replies
    1. i don't know if your skin boleh tolerate ke tak sebab gel cleanser ni macam harsh sikit

      Delete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.