New Header by Rii

Tuesday, February 20, 2018


Hi all of you 😉 

As you can see I'm using new header for now 🙌 So apa kena mengena dengan nak buat entry khas ni ? 

Header yang baru ni sebenarnya ada orang yang tolong buatkan 😙 She is a blogger too, those yang minat sangat kpop mesti suka kunjung blog Ri ni 😆 sebab tu Anis pun boleh tertarik nak follow and tak sabar nak tunggu any update from her. Kelebihan Ri ni Anis rasa dia sangat bab-bab grafik ni, cuba tengok blog dia kemas sangat tau walaupun simple 😏

 SFRNZL (Rii) 

Hari tu Anis blog walking and tinggalkan message dekat cbox dia and I said "cantiknya header 😃"

Tuptup Ri tanya nak jugak ke header macam tu, dia boleh tolong buatkan. Oh semestinya jawapannya ya 😆 keesokannya header dah sampai dalam inbox email 😜

Inilah dia hasilnya !
Ada jugak terfikir taknak guna lagi header ni sebab nak tukar template baru tapu malas . Pastu kan sebenarnya ada lagi dua design 😝 dan sampai tak tau nak pilih yang mana patut guna 😵 apa-apa pun terima kasih banyak-banyak sudi buatkan 💙💚💜💛💓 semoga terus kreatif dan dapat create banyak benda baru 💪 

12 comments:

  1. Baiknya Rii buatkan blog header untuk Anis <3 Cantik blog header baru. Betullah. Rii suka sangat Kpop. Tahu banyak Kpop pun daripada blog dia 😍

    ReplyDelete
  2. Hahaha. Wah dapat special entri, terima kasih banyak-banyak Anis 💙 terima kasih untuk pujian-pujian diatas. Hahahahahha omg terharunyaaa weh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kasih :D memang layak dapat pujian ni serius !

      Delete
  3. Nice! Simple sangat tapi cantik

    ReplyDelete
  4. cantik header nyaa. simple tapi cantik

    ReplyDelete
  5. BV pun fikir nak tukar template tapi malas jugak XD
    cantik la header baru, i like <3

    ReplyDelete
  6. Cantiknya. Simple tapi menarik :)

    ReplyDelete
  7. best lah ada yang buatkan
    cantik

    ReplyDelete
  8. rezeki baik ade orang tolong buatkan.. cantik ^^

    ReplyDelete
  9. Rezeki sangat ada orang buatkan header baru ^^

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.