A SFRNFZL Giveaway

Sunday, March 04, 2018

 https://realsviors.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway-blog-and-twitter.html

Hi all of you! Let's start this new semester dengan join giveaway daripada Rii. Macam-macam hadiah tau yang dia dah sediakan 😊 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN -untuk blog.
   1. Warganegara Malaysia sahaja.
   2. Mesti ada blog sendiri. (strictly no giveaway blog, promotion blog, art blog)
   3. Follow blog ini.
   4. Buat satu entri baru -
               a) Tajuk : A SFRNFZL Giveaway
               b) Letak gambar diatas.
               c) Backlink ke entri ini.
               d) Sambung ayat ini : Saya suka berblogging kerana ...... (tak kisah panjang atau pendek)

Bagi memenuhi syarat di atas, 

Saya suka berblogging kerana medium social media yang lain tak ada kelebihan macam blog. Dengan adanya blog, all users can share their things without to worry on how many words that counted, the pictures uploaded should be nice or the feed will look like a mess 💣 dekat blog jugak, something yang kita share tu jarang-jarang sekali akan dikecam 😌 walaupun isi post kita macam hampeh 😅 but still akan ada bloggers lain akan join bagi komen yang membina dan positif yang dapat bantu diri sendiri untuk more content towards readers. Kiranya blog ni macam platform yang paling bagus untuk kita perbaiki bidang penulisan dan penyampaian, serta lebih terbuka? Begitulah rasanya 😶

10 comments:

  1. Salam perkenalan. Blogwalking dari GA yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck awak. Datang dari GV yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/daiso-puff-sponge-detergent-bagus-ke.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Blogwalking dari GA yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Salam~ Thank you sbb support blog myra! Done follow GFC, Google+ and Like your Facebook Page!

    Myra Beauty Diary

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.