SAVEE Lemon Vitamin C Face Mask

Saturday, August 18, 2018

It's finally the weekend! So what you always do on your Friday night? I guess many of you will be resting after five days working or studying 😉 Anyway fighting 💪 Semoga urusan anda dipermudahkan 💓

Semalam, terasa rajin nak guna mask sheet yang dah berbulan-bulan beli 👏 It is from SAVEE 😁

savee face mask

Sorry there's no better picture of its packaging other than this 😅 lepas dah bukak baru terperasan 😵 

Okay, first and foremost, Anis sendiri tak pasti sangat about this brand. So far, I know that they don't have any physical shop? because they just selling it online and to other countries. That's what I heard but I don't know the truth 🙇 This mask my friend yang tolong belikan at Giant nearby her house. Macam rezeki jugak sebab baru like two or three days before sembang pasal mask barang SAVEE yang each only RM1, then kawan balik rumah pergi Giant jumpa booth SAVEE 😆

For those yang stay Penang, sometimes SAVEE held their booth at Sunway Carnival Mall. Other area not sure since Sunway je shopping complex yang Anis selalu pergi. 

Enough for that, so let's check the ingredients of this mask 🙋

Ingredients Lemon Vitamin C Face Mask
Just click for a clearer look
Below here, I provide more information about the ingredients in this sheet mask. 
consequences of ingredients in savee lemon vitamin c face mask
click this image for a clearer view
consequences of ingredients of savee lemon vitamin c face mask
click this image for a clearer view


 SAVEE claims:

SAVEE Lemon Vitamin C Mask helps whiten and rejuvenate as well as lighten skin tone to restore a supple and bright looking skin.

What I thought is?

For packaging, it is okay yet so simple. Thanks for making it not cute, kalau tak sampai nak dekat expiry date baru terhegeh-hegeh nak guna 😬

Mask ni kan dia ada bau citrus sebab main ingredient kan lemon, but surprisingly bau dia more to bau orange than a lemon 💢 memandangkan bau macam tu, bukan bau chemical, so maybe this mask will be okay to someone with sensitive skin. Macam dekat box atas pun dia tunjuk nothing bad for sensitive skin

Size mask ni agak besar as you can below 😂 sorry guys rasa macam gambar memang tak senonoh sebab malas, but I want to show you how so tak lah kena imagine bagai 😅 For me, bahagian muka sangat besar sampai lebih daripada kawasan dahi, kena sampai ke kawasan rambut pulak tu 😷 One thing I don't like about this mask, hole untuk mata and mulut dia agak kecil for me. Tengok tu kena bahagian bibir atas 😟 and my lips rasa pedih bila kena essence from this face mask. *my lips is too sensitive*
size of savee mask

Essence yang lebih dalam packet tu banyak tau guys sampai Anis sapu habis kat leher, lengan, pastu tambah kat atas face mask after 5 minutes pakai. Then, after 20 minutes boleh lah lift up your mask even though it is not fully dry. Skin care experts tak galakkan pakai sampai kering awak 🙆 Then terus dab - dab - dab untuk extra penyerapan essence ke dalam kulit 😃

The result is ? Rasa kulit macam lembut daripada selalu, nampak la skin macam moist 😊 how about the brightening effect? Hmm I guess it still the same, tak ada nampak kesan makin cerah on all area, cuma kat bahagian pipi yang ada perbezaan skin tone sebab pakai tudung tu nampak la cerah sikit. Baru pakai pun sekali, so don't expect too much okay 😜 If nak kesan pencerahan yang overall kenalah konsisten guna face mask ni 2-3 times a week 💪

So, I will give this 

💙💚💛/5





This post is made just to share my experience using this product, it is not a paid review or what, so see yaaa again ! Anyyeong 💋~


6 comments:

  1. I pun pakai brightening mask from savee, orange mask. & lepas buka je memang nampak cerah sikit (even temporary) but it’s still working & worth it with just RM 1.

    ReplyDelete
  2. sha suka jugak mask savee tapi susah nak jumpa lah kat sini t_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. dkt tempat anis tu tak selalu jugak dia dtg :3 rasanya 2 tahun kebelakangan ni tak pernah nmpk booth dia T__T

      Delete
  3. boleh tahan best mask nie, tapi susah nak jumpa kat sini T^T

    ReplyDelete
  4. i think that this mask is suitable for my face since my i have a very sensitive and oily skin. might try them later :)

    ReplyDelete
  5. terbaek.. mesti wangi ni :)

    follow sini.. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.