Missing Me?

Tuesday, November 20, 2018

Good morning guys ✌

How many months did I stop writing something 👀 Nak pakai alasan busy la tu pun langsung tak berupdate dua tiga bulan ni. Tapi jangan risau sebab I have around 4 more weeks nak start final exam then dah habis lah semester ni 😢 InsyaAllah this semester going to be the last one, harap-harap boleh pass dengan cemerlang 💪

So for this semester break, 😕 anis berazam nak kembali aktif blogging balik and tengah fikir rasa macam nak buat giveaway 😆 tapi ada tak yang nak join? mohon angkat tangan sikit 🙋 pasal hadiah dia pun anis dah ada sediakan, but don't expect too much sebab saya ni student je tak mampu nak bagi hadiah best cuma what I can say that hadiah tu comel 😜

Then, hmmm boleh tak suggest something untuk anis update? rasa tak tahu nak update apa 😔 tapi nak aktif berblogging, aduhh cemana tu 😱 setakat ni anis just ada idea nak update pasal

  • different types of peripera's liptint yang anis ada 😍
  • continue summary of my life pada bulan yang berkenaan 🙌
  • maybe an appreciation post for my classmate yang tingtong sepanjang 5 sem ni 😸
  • lipstick collection maybe?

But those yang kat atas ni pun mesti berjanggut jugak baru nak publish 😹 Bye ! 💜


10 comments:

  1. welcome back anis!! hehe selamat bercuti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. not holiday season yet, 6 weeks more baru start semester break TT_TT

      Delete
  2. All the stated entries sounds good! Hey, apeni post gambar makanan :')))

    ReplyDelete
  3. Issokay Anis, take your time. Update je bila bila Indah always read your entry! hehe, maybe you can update a day in my life, list of fav foods, currents fav songs, anything, mix. hehe. Sebab Indah pun tgh encourage diri untuk update gak sebab busy huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak for the suggestion ^^ and harap dapat read any of your updates soon !

      Delete
  4. Welcome back!! But tbh, i pun ran oit of ideas nak tulis hahah. Susah jugak jadi blogger ni ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. yassss bukan senang jugak nak jadi blogger ni if time writer block datang

      Delete
  5. being a blogger is something 'multitasking' especially for students. its okay to take time to write haha! i pun susah betul nak active bila dah start kuliah :(

    ReplyDelete

What's your idea ? Share with me ;) But no harsh words please .

Powered by Blogger.